SAIC Fevan F7 har högt värde för pengarna och sålde som smör
2023/07/10

Med en enorm rymd, många uppgraderade konfigurationer och ett fantastiskt värde för pengarna har SAIC Fevan F7 sedan sin lansering i slutet av mars snabbt ökat försäljningen och levererat 2 301 bilar i maj. Under samma period har jämförbara stjärnmodellen, BYD Han-familjen, upplevt en nedgång med 14,8% jämfört med föregående år i maj, möjligen påverkad av konkurrensen från Fevan F7.

Fevan F7 i den elektriska versionen, i basmodellen, har ett grundpris så lågt som 145 900 yuan, vilket är 63 900 yuan billigare än inträdesmodellen av Han EV Champion Edition och har dessutom större karossmått. Viktigare är att Fevan F7 i hela sortimentet har standardutrustning som främre dubbla länkarmar / bakre fem-länkad oberoende fjädring, en 43-tums bred fullfärgstrippel på framstolen + en 8-tums underhållningsskärm på baksätet, Qualcomm Snapdragon 8155-chipset och många andra uppgraderade konfigurationer.

Sammanfattningsvis erbjuder Fevan F7 verkligen betydligt bättre värde för pengarna jämfört med Han EV, så det är inte överraskande att den senare upplever en nedgång i försäljningen.

AD
Artigo