Att justera konfigurationen eller sänka priset för den grundläggande versionen av Xiaopeng P7
2023/06/06

Här är översättningen av informationen om den nya delen av konfigurationsinformationen för Xiaopeng P7i, vilken kan bli instegsmodellen av P7i och förväntas lanseras under året. Den nya P7i kommer att använda en lågeffektsdrivmotor från Zhejiang Firstar Electric Motor Company. Dess batterikapacitet är på 74 kWh jämfört med den nuvarande modellen som har 86,2 kWh. Den tomma vikten är 1940 kg och den förväntade körsträckan enligt CLTC-standarden är 586 km. Med referens till 2022 års modell av P7 förväntas det nya fordonet ha ett pris på cirka 220 000 yuan.

Den nya bilen kan erbjudas med tillval som kamera under yttre backspeglar, svarta yttre backspegelkåpor, frontlogo, fälgar, insida av backspegelhållare, dekorationsdelar till skärmar, B-stolp NFC-märke, centrumkåpor för fälgar, främre dörrradar, sidodekorationslist, främre skärdörrar, bakre emblem och mer. Interiören kommer fortsätta med den nuvarande tekniska kabinen som består av en helt digital instrumentbräda och en stor mittkonsol.

Den nya bilen är utrustad med en drivmotor av modell TZ220XSFDM80, med en maximal effekt på 196 kW och en toppvridmoment på 390 Nm (förväntat); den kommer att paras ihop med ett nytt 74 kWh litiumjonbatteri med en total batterivikt på 480 kg.

AD
Artigo