LS7's interiör "spoiler", informationsmängden är för stor
2022/06/09

Jag har under de senaste dagarna sett genom bilder på LS7 och de stora fönstren ger en imponerande och genomskinlig vy. Det ger lite av samma känsla som vid lanseringen av Model X tidigare, och inom branschen kallas det för "panoramaglas", vilket egentligen betyder "stor skärm".

Det finns också några vänner i bilcirkeln som har sett LS7 på vägarna och till och med tagit några foton på vägen. Även om bildkvaliteten är låg, är det imponerande hur bilens ljus skapar en imponerande närvaro.

Jämfört med de bilder som delats av vännerna i gruppen och spionbilderna på LS7 verkar det som att bilens höjdpunkter kanske inte bara är de som redan avslöjats. Utifrån tidigare information från Industri- och informationsdepartementet verkar det som att LS7 kommer att vara över 5 meter lång och ha en hjulbas på över 3 meter, vilket skulle göra den till en mellanstor till större SUV.

Hur ska man tolka detta? Kanske ungefär som en "el-Porsche Cayenne"? Bilens kaross har definitivt en strömlinjeformad och kraftfull design.

Förutom panoramaglaset verkar interiören ha en liknande stor skärm som i Zhiji L7. När man zoomar in på den känner man att kanterna på skärmen för LS7 skiljer sig lite från L7. Dessutom verkar LS7 faktiskt ha en Yoke-ratt, vilket ger bilen en ganska sportig karaktär.

För att vara ärlig, jag kan knappt vänta på att få testköra den. Det är svårt att hitta en ren elbil-SUV med en sådan sportig design och interiör, så jag ser verkligen fram emot att LS7 snart släpps på marknaden.

AD
Artigo