Chery Arrizo 8, nyligen lanserad med full utrustning, är priset något som lockar dig?
2022/09/09

Chery Arrizo 8 är en ny modell som riktar sig mot A+ segmentet och lanserades den 15 oktober. Bilen kännetecknas av sin smarta "Cube Smart Cabin", överlägsen estetik och banbrytande köregenskaper. Med en ny designstil, kallad "Art in Motion", visar den upp en igenkännbarhet och imponerande utstrålning. Med sin långa och strömlinjeformade kaross ger den en sportig och lyxig atmosfär. Den är utrustad med 225/45 R18-däck som erbjuder enastående grepp och visuell effekt.

Interiören har en omslutande kabin-design och är utrustad med en 24,6-tums dubbel skärm och LION 5.0-systemet som stödjer smarta funktioner och fordonsintegration. Det omfattande användandet av mjuka material ger en högre känsla av kvalitet. Alla modeller har standardläderklädsel, elektrisk justering i sex riktningar för förarstolen och den största panoramatakan i sin klass.

De smarta funktionerna inkluderar den banbrytande "AI Smart Teaching Cabin", trådlös Carplay, smarttelefonprojektion med Huawei HiCar, fjärrstyrning av appar och mer. Under huven finns en 1.6TGDI-motor med en maximal effekt på 145 kW och ett maximalt vridmoment på 290 Nm, kopplad till en 7-växlad våt dubbelkopplingsväxellåda.

När det gäller säkerhet är den designad enligt Global NCAP femstjärniga säkerhetsstandarder och har en konstruktion av höghållfast stål på över 80% och 10 säkerhetskuddar.

Arrizo 8 är Cherys första flaggskeppsmodell baserad på Cherys 4.0-teknikplattform och är positionerad som en kompakt sedan med kapacitet nära en mellanklassbil. Dess lansering utökar utbudet av självständiga kompakta sedanklassbilar på 100 000-nivån. Den erbjuder också en L2.5-nivå av avancerat förarstödssystem med 26 funktioner.

AD
Artigo