Den helt nya BJ40 liknar Land Rover Defender, imponerande och kraftfull
2023/12/05

Här är översättningen av informationen om den nya generationens BJ40 från Beijing Offroad, inklusive spionbilder från vägtest och delvis information: Dess interna kod är B41, förväntas lansera två serier, stads- och terrängversioner. Dess exteriör liknar designen på Land Rover Defender och förväntas gå i produktion senast den 30:e september med en lansering under fjärde kvartalet. Förutom den bensindrivna versionen kommer också en laddhybridmodell att introduceras.

Den nuvarande BJ40 kommer att behålla City Hunter-, Blade- och Tribute-versionerna. Varje version kommer att erbjuda en bensin-, en diesel- och en kortaxlad modell, med tillvalspaket. Den förväntas också döpas om till BJ40 Classic Edition med en förväntad prisminskning.

Den nya generationen Beijing BJ40 Urban-serien kommer att vara utrustad med tre samverkande stora skärmar, L2.9-nivå förarassistans, och Goddess Copilot-system. Offroad-serien kommer att ha en hög-hastighetsförhållande överföringslåda, heltids fyrhjulsdriftssystem, tre lås, och intelligent offroad-assistans.

Stadsversionen kommer att drivas av ett 1.5T laddhybridsystem med en hög termisk verkningsgrad på upp till 40.5%, och en helt elektrisk räckvidd på över 100 km. Offroad-serien kommer att ha en 2.0T-motor från BJ60 + 48V-motor, med en maximal effekt på 196 kW och maximalt vridmoment på 406N·m.

AD
Artigo