Fem bilar med priser som snart kommer att sjunka till botten, ett bra köp
2023/03/10

Tesla-ledaren för prisstriden har utlöst en respons i hela branschen, där många bilföretag har följt efter. Vi ska göra en överblick över de produkter som redan har prissänkts till botten, om du funderar på att köpa, tveka inte.

Volkswagens Bora är ett bra val. Volkswagen var en av de senare märkena att sänka priserna, men de har visat stor generositet med betydande prissänkningar på sina modeller. Bora har en något lägre position än Lavida och riktar sig mer mot en yngre målgrupp. Att köpa en Bora nu kan ge dig cirka 35 000 kronor rabatt, och priset för instegsmodellen ligger bara runt 60 000 kronor. Boras design är attraktiv och passar både familjer och unga konsumenter.

Chevrolets Trailblazer är ett väldigt prisvärt val. Trailblazer har fått en rejäl rabatt och kan nu köpas med cirka 50 000 kronor rabatt, och priset har sjunkit till under 120 000 kronor. Trailblazer erbjuder både 1.5T och 2.0T motorer med utmärkt körglädje och en attraktiv och klassisk design.

Changan Shenlan SL03 är en uppmärksammad inhemsk modell av ny energi. Den har en trendig exteriör, en interiör med stark teknisk känsla och ett varierat utbud av energialternativ. Att köpa SL03 nu kan ge dig cirka 25 000 kronor rabatt, och priset för instegsmodellen är bara cirka 140 000 kronor.

Tesla Model 3 är ett utmärkt tillfälle att köpa. Tesla har redan sänkt priserna flera gånger, och nu har priserna nått rekordlåga nivåer. Att köpa en Model 3 ger dig betydande rabatt. Dessutom är den nya versionen av Model 3 snart på väg ut på marknaden, så nu är det det bästa tillfället att köpa den äldre modellen.

Ford Mustang Mach-E är en mycket prisvärd eldriven mellanstor SUV. Att köpa en Mach-E nu ger dig en betydande rabatt, och priset har sjunkit till runt 200 000 kronor. Den har en mycket sportig design, en enkel och elegant interiör samt en imponerande räckvidd och gott om utrymme.

Alla dessa modeller är kloka val att köpa just nu, om du funderar på att göra ett köp, tveka inte längre.

AD
Artigo