Ford's nya bilar förbokas, hur sticker de ut ur mängden?
2024/06/15

Ford är på väg att lansera en mellanstor SUV vid namn EVOS och den har redan börjat säljas på förhand till ett pris mellan 22,78 och 26,08 miljoner yuan. Den nya bilen kommer att ha teknologi som dess huvudfunktion och använda den intelligenta FNV Smart Architecture, stödja fordonets OTA-uppdateringar och ha funktioner som smarta kabiner och smart körning. Det mest iögonfallande är den enorma 27-tums 4K HD-skärmen som sträcker sig över hela mittkonsolen och är 1,1 meter lång, något ovanligt för bensindrivna bilar.

Vad gäller kraften kommer den att ha en 2.0T/238 hästkrafter fyrcylindrig motor som standard, tillsammans med en 8-växlad automatisk växellåda. När det gäller storleken på karossen är längden 4920 mm och hjulbasen 2945 mm, vilket ger utmärkt utrymme och är iögonfallande inom mellanstora bilar. Utseendemässigt är den övergripande stilen starkt korsöverskridande, trendig, sportig och elegant, vilket passar unga konsumenter väl.

Den är välutrustad med funktioner som åtta krockkuddar, knäkrockkuddar, passivt fotgängarskydd, filbytesassistans, filhållningsassistans, autonom inbromsning, igenkänning av vägskyltar, varningsfunktion för trötthet hos föraren, backkamera, varningsfunktion för sidokollision vid backning, nyckelfri inresa och start, bland annat. Dessutom har den funktioner som aktiv stängning av frontgrillen, fjärrstartfunktion, dolda elektriska dörrhandtag och bilnätverk. Den övergripande utrustningen är uppenbarligen överlägsen med en utmärkt körupplevelse.

Sammanfattningsvis har denna bil visat enastående prestanda, pris och prisvärdhet och förväntas få ett bra försäljningssvar.

AD
Artigo