Ford Explorer L har börjat förbeställas, en perfekt 7-sitsig SUV
2023/04/10

Senaste tiden har bilindustrin fokuserat på två saker: priskriget mellan tillverkare och förbokningen av Ford Explorer L. Priskriget blir alltmer intensivt, och prisintervallet för Ford Explorer L ligger mellan 229 800 till 319 800 yuan. Explorer L är positionerad som en mellanstor SUV med karossdimensioner som närmar sig en mellanstor till stor produkt och ger en känsla av soliditet. När det gäller exteriören har Explorer L den senaste designen från familjen, med unikt galler och matrisformade strålkastare som ger en känsla av djup och ungdomlighet. Sidorna och bakpartiet har tvåfärgad kaross, dolda dörrhandtag och en genomgående ljusgrupp som ger en imponerande visuell effekt och är i linje med unga människors estetik.

Explorer Ls kupéupplevelse har två huvudpunkter. För det första är det utrymmet och layouten. Med en 2+2+3-sitslayout har andra raden utmärkt benutrymme och axelutrymme, medan tredje raden erbjuder den bästa utrymmeslösningen i sin klass, vilket passar för familjeutflykter med många personer. Andra raden har också lyxiga funktioner såsom glidspår och nollgravitationsläge, samt individuell termostatkontroll och ventilerad uppvärmda säten, vilket uppfyller både affärs- och familjebehov.

För det andra skapar tekniken en atmosfär av modernitet. Instrumentbrädan är utrustad med en 12,3-tums LCD-skärm och en 27-tums 4K-storbildsskärm som erbjuder en bra interaktion mellan människa och maskin och en avancerad teknisk upplevelse. Systemets intelligens och funktioner når branschstandarden och presterar utmärkt i smidighet.

Explorer L erbjuder två kraftkonfigurationer, en ren bensinversion med 2.0T-motor och 8-växlad automatisk växellåda, samt en hybridversion med 2.0T-motor och elektrisk drift. Hybriddrivlinan består av en 202 kW-motor och en 140 kW-främre elmotor, med en acceleration från 0 till 100 km/h på 7,1 sekunder. Den elektriska drivlinans förmån sänker bränsleförbrukningen till 6,31 liter per 100 km i stadskörning, vilket är imponerande för en mellanstor SUV på 5 meter.

Explorer Ls chassibalans är stabilt och bekvämt, vilket passar för familjebruk. Den elektriska drivlinans bidrag ger en smidig acceleration och deceleration i längdriktningen, vilket markant höjer den totala lyxiga atmosfären.

Sammanfattningsvis är Ford Explorer L en rymlig, välutrustad och mångsidig bekväm familje-SUV med en mängd olika kraftalternativ. Den teknologiska utrustningen och den elektriska drivlinan i kupén kompenserar för amerikanska produkters brister inom teknik och ekonomi, vilket förbättrar körupplevelsen samtidigt som användningskostnaderna minskar.

AD
Artigo