Sju anledningar att välja en Buick Regal
2024/04/15

Buick Regal och Regal GS är två olika bilmodeller med olika stilar, där Regal GS är mer sportig och har skarpare design. Här är sju anledningar att överväga att köpa en Buick Regal:

Pris: Buick Regal säljs för 188 800 till 249 800 yuan, med en instegsmodell under 150 000 yuan. Jämfört med kompakta bilar har Regal som en mellanstor bil större fördelar, som utrymme.

Utrustning: Instegsmodellen av Regal har bra utrustning med 6 krockkuddar, sidokrockkuddar, backparkeringssensorer, backkamera, farthållare, elektriskt soltak, läderklädd ratt, elektrisk justering av förar- och passagerarsäte, LED-strålkastare, osv. Bra prisvärdhet.

Utsida: Regal har en imponerande exteriör, robust och trendig kaross, ungdomlig design i fronten som passar olika åldersgrupper av konsumenter.

Drivsystem: Alla Regal-modeller har en 9-växlad automatisk växellåda och kan väljas med en motor på 169 hästkrafter eller 237 hästkrafter. 8 års/160 000 km lång garantitid.

Säkerhet: Mellanstorleken hos Regal ger bättre säkerhet jämfört med kompakta bilar, vilket ger ett mer omfattande skydd. Amerikanska mellanstora bilar är populära och har större attraktionskraft med sina prissänkningar.

Höga försäljningssiffror: I september såldes 5104 enheter av Regal, vilket placerar den på 12:e plats på listan över mellanstora bilar. Stor marknadsandel ger enklare underhåll.

Utrymmesfördelar: Regal har en hjulbas på 2829 mm, vilket ger mer utrymme än kompakta bilar.

Sammanfattningsvis har Buick Regal visat sig stark i dessa sju avseenden och är ett bra val vid bilköp. För närvarande har prisnedgången minskat och inköp bör göras med försiktighet eftersom Regals slutliga försäljningspris en gång föll under 140 000 yuan.

AD
Artigo